Απεντάχθηκε από το ΕΣΠΑ και άλλο σημαντικό έργο του Δήμου Θερμαικού , επί ημερών της νέας Δημοτικής Αρχής του .
Και ενώ ακόμη δεν έχει στεγνώσει η μελάνη από την απένταξη του εγκεκριμένου έργου”Master plan ύδρευσης “π/υ 250.000€ .
Πρόκειται, τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης « Θερμαικός Νέα Πορεία» , Γιάννης ΜαυρομΜαάτης , για την “Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών(τηλεέλεγχος) σε δίκτυα μεταφοράς και διανομής νερού του δικτύου ύδρευσης.
Έργο που εγκρίθηκε στις 02.08.2018 με π/υ 1.134.000€ από την Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Κεν. Μακεδονίας ,στον πλήρη φάκελο που καταθέσαμε τον Μάρτιο του 2018.
Για το οποίο υπογραμμίζει «παραδώσαμε ως διοίκηση με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για υλοποίηση».
Ο κ.Μαυρομάτης καταγγέλλει τη σημερινή διοίκηση, η οποία « μετά από 17 μήνες με προκλητική αδιαφορία, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την “προίκα” που της προσφέραμε στερώντας από τους πολίτες το σπουδαίο περιβαλλοντικό έργο της τηλεμετρίας.
Έργο που διασφάλιζε τόσο την ποιότητα αλλά ιδιαίτερα την ποσότητα του νερού που οι κάτοικοι του δήμου μας αλλά και οι επισκέπτες του έχουν ανάγκη.
Επιβεβαιώνεται και εμπεδώνεται σε όλους μας ότι η σημερινή διοίκηση είναι ανίκανη ακόμη και για τα αυτονόητα αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι δεν την εμπιστευόμαστε πλέον για την αδιαφορία της υγείας των δημοτών, για την ανευθυνότητα και τεμπελιά σε “έτοιμο μαγειρεμένο φαγητό” και κυρίως τα συνεχή ψέματα» .