Την απόλυτη συμπαράσταση τους , στο αίτημα των 360 συμβασιούχων του δήμου Αθηναίων , ζητώντας την παράταση των συμβάσεων , εξέφρασαν ο δήμαρχος , Κώστας Μπακογιάννης και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο .
« Στεκόμαστε στο πλευρό τους.Και το ελάχιστο είναι να παραμείνουν στο δήμο», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων .
Το Δημοτικό Συμβούλιο με ομόφωνο ψήφισμα του , καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει σε σχετική νομοθετική ρύθμιση για αυτούς τους συμβασιούχους του που προσλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας , ζητεί με ομόφωνο ψήφισμα του.
Μεταξύ άλλων στο ψήφισμα που εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του (19/7) , τονίζεται μεταξύ άλλων ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι « αποτελούν προσωπικό αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία του δήμου καθώς καλύπτουν κρίσιμες θέσεις μ΄επιτυχία».
Η επικεφαλής της παράταξης « Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» Ντίνα Ρέππα, επισήμανε ότι το ψήφισμα δεν αναφέρεται σε πάγιες και διαρκείς ανάγκες , λόγω της στάσης της Δημοτικής Αρχής.

Προηγούμενο άρθροΑφήνουν τους δήμους χωρίς προσωπικό εν μέσω καλοκαιριού και Δ΄Κύματος πανδημίας .Του… χρόνου και για τελευταία φορά η νέα Κοινωφελής Εργασίας.Τεράστια η ευθύνη της ηγεσίας της ΚΕΔΕ
Επόμενο άρθροΑκόμη ένα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Θηβαίων