Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, ενέκρινε ομόφωνα και εξέδωσε ψήφισμα, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του στην μεταφορά του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του ΓΝΠ «Τζάνειο» στο ΓΝ Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα».
Το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, έχει ως εξής:
«Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στην αιφνιδιαστική και αδικαιολόγητη μεταφορά του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του ΓΝΠ «ΤΖΑΝΕΙΟ» στο ΓΝ Δυτικής Αττικής «Αγ. Βαρβάρα».
Ο Πειραιάς έχει ανάγκη το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα το οποίο καλύπτει έναν πληθυσμό εκατοντάδων χιλιάδων κατοίκων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ζητά:
– Να ακυρωθεί άμεσα και αμετάκλητα η απόφαση μεταφοράς-κατάργησης του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του ΓΝΠ «Τζάνειο» και ως εκ τούτου να μη μεταφερθεί καμία οργανική θέση και να μην καταργηθούν οι 5 κλίνες που λειτουργούν για παιδοψυχιατρική νοσηλεία από το 2010.
– Με την παραμονή του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος στο ΓΝΠ «Τζάνειο» να υπάρξει μέριμνα για την ενίσχυσή του ώστε να συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό η φροντίδα και περίθαλψη των παιδιών, των εφήβων και των οικογενειών τους στον μεγάλο Δήμο του Πειραιά αλλά και στους όμορους Δήμους».

Προηγούμενο άρθροΘεματικό πάρκο ΑΜΕΑ στο Ελληνικό
Επόμενο άρθρο” Ναι” στη χρηματοδότηση μελετών για την πίστα Motocross στο Λευκοχώρι και τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Καστελλίου