Αρχική Δήμοι Όλο τον Απρίλιο (!) δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στο Μαρούσι

Όλο τον Απρίλιο (!) δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ στο Μαρούσι

Για όλο τον μήνα Απρίλιο, πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων covid-19 με κινητές μονάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00, στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου , αυτό έγινε ¨κατόπιν ενεργειών» του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο οποίος σε δήλωση του , ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ για τη συνεργασία και την ανταπόκρισή του, στο αίτημά μας να βρίσκονται στο Μαρούσι τα κλιμάκιά του, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ικανοποιείται έτσι η ανάγκη της πρόληψης αλλά και της παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης, ειδικά τώρα που μπαίνουν και στη ζωή μας τα self tests. Το Μαρούσι ως κέντρο εμβολισμών ανάγεται με αυτή την ενέργεια και με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, ως ο ολοκληρωμένος μητροπολιτικός κόμβος πρόληψης υγείας για τα Βόρεια Προάστια, με την απόλυτη στήριξη του Δήμου μας».

Exit mobile version