Εννέα θέματα , περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, τη Δευτέρα , 28 του μηνός και συγκεκριμένα τα εξής:
– Παραλαβή και γνωμοδότηση για τη Β1 Φάση Μελέτη “Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Αλεξανδρούπολης” και τη “Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΣΜΠΕ)” και Γεωλογική Καταλληλότητα (Β΄Φάση) (Εισηγ. κ. Πορτοκαλίδης Κ.)
– Διαδικασία επιλογής νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή στο Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης (Δ.Ω.Α.) (Εισηγ. κ. Κολλάρου Μ.)
– Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στην αύξηση του Μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ ΑΕ» (Εισηγ. κ. Κυρτσίδης Αρ.)
– Έγκριση Κανονισμού Στάσιμου Εμπορίου στο Δήμο Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
– Έγκριση, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2α του Ν. 3130/2003, δωδεκάμηνης μίσθωσης έκτασης κατ’ εξαίρεση χωρίς δημοπρασία για τοποθέτηση δεξαμενής στην περιοχή Αχλαδιές της Δ.Ε. Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Ψαλτοπούλου Ελ.)
– Παραχώρηση χώρων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε συλλόγους και φορείς για το σχολικό έτος 2022-2023 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
– Γνωμοδότηση για τις μεταβολές σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023-2024 (Εισηγ. κ. Μουλατζίδου-Λαζαρίδου Δ.)
– Συζήτηση για τις νέες συνθήκες στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης και τη Δυτική Χερσαία Ζώνη (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.)
– Συζήτηση σχετικά με μισθολογικά ζητήματα των εργαζομένων ΙΔΟΧ του Δημοτικού Ωδείου Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Πρόεδρος του Δ.Σ.)

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν οι αιτήσεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ναυπακτίας
Επόμενο άρθροΔωρεάν rapid test στο Δήμο Χαλκηδόνος