Τη « λύπη» του « αν προκάλεσε» με τη σχετική ανάρτηση του , στο f/b, εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, Νίκος Μακρόπουλος , στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας , της 30ης Νοεμβρίου .
Ο κ. Μακρόπουλος , απ΄ότι φαίνεται δεν είχε πρόθεση να μιλήσει και να δώσει διευκρινίσεις .
Ζήτησε όμως το λόγο, όπως είπε , μετά την αναφορά στο όνομα του και στη σχετική ανάρτηση , από τον επικεφαλής της παράταξης « Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» , Πέτρο Κωνσταντίνου , ο οποίος έκανε λόγο για κοινωνική αναλγησία και πρόκληση στους δεκάδες χιλιάδες κατοίκους της Αθήνας , που ζουν κάτω ή στα όρια της φτώχειας.
Ο κ. Μακρόπουλος , που είναι επιχειρηματίας ,αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές , λέγοντας ότι δεν είχε καμία πρόθεση για επίδειξη αλλά απλώς αντί να το αναρτήσει στο « λογαριασμό» που έχει στο f/b για τους φίλους του , το ανάρτησε εκ παραδρομής στον άλλο που διατηρεί και αφορά την πολιτική του δραστηριότητα.
« Μόλις το αντελήφθη , αμέσως το απόσυρα» είπε , επισημαίνοντας την στήριξη και βοήθεια που προσφέρει σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Επίσης ο κ. Μακρόπουλος , υπογράμμισε ότι είναι « 45 χρόνια επιχειρηματίας» και « μέσα από την επιτυχημένη αυτή επαγγελματική δραστηριότητα έχω κατακτήσει ένα επίπεδο ζωής , το οποίο προφανώς δεν είναι δεδομένο για τους περισσότερους πολίτες. Τηρώ αξίες , αρχές και σέβομαι κάθε άνθρωπο».
Όσον αφορά την « ταμπακιέρα» και συγκεκριμένα αυτήν καθ’ αυτή την ανάρτηση , για την Aston Martin είπε ότι την έχει αγοράσει εδώ και 40 χρόνια ενώ για το σπίτι στο Μπάντεν Μπάντεν της Γερμανίας, είπε ότι το έχει δώ και 25 χρόνια , απο κει κατάγεται η σύζυγος του, που είναι Γερμανίδα και πάντα περνούν τα Χριστούγεννα σ΄αυτό το σπίτι
Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων κατέληξε , λέγοντας ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα , γιατί με τις γνώσεις του και την ικανότητα του θέλει να προσφέρει « στην Αθήνα και μόνο στην Αθήνα».