Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, από το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου
Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς πραγματοποίησε το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου.
Εθελοντές οδοντίατροι του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου εξέτασαν 129 παιδιά στο χώρο των Παιδικών Σταθμών, τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.
Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κου Πέτρου Κόνιαρη, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων: Βλάχου Μαρίας, Βουρλή Αναστασίας, Δούμα Κατερίνας, Κωστόπουλου Δάφνης, Μάγειρου Δημήτριου, Χανάεβα Αλίσιας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές γιατρούς για την πολύτιμη συμμετοχή και προσφορά τους στο πρόγραμμα πρόληψης του Δημοτικού Πολυιατρείου, συμβάλλοντας στην επιτυχή υλοποίησή του

Προηγούμενο άρθροΣτο Μάτι δημιουργείται ένας χώρος δασικής αναψυχής με σημαντικά νέα αρχαιολογικά ευρήματα
Επόμενο άρθροΑναζητούν κατοικίες στο Ίλιον για το «Στέγαση για όλους»