Σχεδόν μόνιμη καταγγελτική επωδός στις τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας , του επικεφαλής και κορυφαίου κομματικού στελέχους του ΚΚΕ , Νίκου Σοφιανού , όπως και των άλλων δημοτικών παρατάξεων του κόμματος πανελλαδικά είναι η μη διεξαγωγή αποκλειστικά δια ζώσης των συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων.
Ωστόσο , στο μοναδικό δήμο , που το ΚΚΕ , έχει εκλέξει δήμαρχο κομματικό του στέλεχος , τον κ. Πελετίδη , στην Πάτρα , οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , δεν γίνονται καν με « μεικτό σύστημα».δηλαδή δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη , ανάλογα όπως επιθυμεί ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος και όπως συμβαίνει πανελλαδικά . Αλλά ΜΟΝΟ με …τηλεδιάσκεψη!
Κάτι που κάθε άλλο παρά δείχνει « συνέπεια» και « αξιοπιστία» στο αίτημα των άλλων κομματικών αιρετών του ΚΚΕ

Βέβαια , μια εξήγηση , γιατί αποφεύγει να πραγματοποιήσει η Δημοτική Αρχή Πελετίδη , δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , δίνει η « Ώρα Πατρών» του Γιώργου Ρώρου , σ΄ανακοίνωση –καταγγελία της .
«Προφανώς και αποφεύγουν να ξαναβρεθούν στη δυσμενή θέση, όπου οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονταν για τη στάση της δημοτικής αρχής μετά τις εκλογές, τόσο με την κατάληψη που έκαναν στο Δημαρχείο, όσο και με : “μας κοροϊδέψατε”, “είστε ψεύτες” όταν πήραν το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα τους» , όπως αναφέρει .
Λέτε;;;;;;;;

Προηγούμενο άρθροΜάχη για τα υδατοδρόμια μεταξύ των εταιριών
Επόμενο άρθρο