Μετά το πάλαι ποτέ ΚΚΕ εσωτ…Μετά τον ΣΥΝασπισμό…Μετά τον ΣΥΡΙΖΑ, με την επίσημη υποστήριξη του οποίου σημειωτέον κατήλθε στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές στην Αττική , ο Γιώργος Ιωακειμίδης , εντάχθηκε στο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη.
Ο πρώην δήμαρχος Νικαίας –Ρέντη, ανέλαβε και μάλιστα το «πόστο» του υπεύθυνου οργανωτικού ενώ εντάχθηκε και στην ολιγομελή ηγετική ομάδα του νεοσύστατου κόμματος.
Προφανώς , ο κ. Κόκκαλης , έχει μεγάλη ιδέα για την πολιτική εμβέλεια και απήχηση του κ. Ιωακειμίδη.Και ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για τη συμβολή του , στο ποσοστό που θέλει και πρέπει να λέβει το κόμμα του , για να εκλέξει ευρωβουλευτή.
Ένα test θα ήταν, πόσοι από τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης στην οποία είναι επικεφαλής ο κ. Ιωακειμίδης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ή από την πρώην δημοτική παράταξη του , τον ακολουθεί στην πολιτική του αυτή επιλογή.
Επίσης στο δήμο Νικαίας , ποια είναι η « διάθεση» της Δημοτικής Αρχής που τον διαδέχθηκε και στην οποία ηγείται ο επί τετραετίες αντιδήμαρχος του , κ. Μαραγκάκης και μαζί του είναι όλοι οι στενοί συνεργάτες του κ. Ιωακειμίδη , τα προηγούμενα χρόνια.
Οι οποίοι σημειωτέον , από την πρώτη συνεδρίαση που έχουν εκλεγεί διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους , ότι δεν έχουν καμία σχέση με …το πριν , δηλαδή με την περίοδο Ιωακειμίδη , όταν η αντιπολίτευση τους συσχετίζει με τη διοίκηση Ιωακειμίδη.
Αλλεπάλληλες φορές και σε υψηλούς τόνους , ο ίδιος ο κ. Μαραγκάκης τονίζει ότι είναι «νέα Δημοτική Αρχή» και « δεν θα απολογείται» για τη διοίκηση Ιωακειμίδη.
Τώρα δε μάλιστα που καταφαθάνουν και πορίσματα -κόλαφος της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας για υποθέσεις της περιόδου εκείνης, ακόμη περισσότερο .
Ας έχετε λοιπόν τα παραπάνω υπόψη σας από τώρα κ. Κόκκαλή σχετικά με τις προσδοκίες σας .

Προηγούμενο άρθροΖωτικά αναπτυξιακά ζητήματα έθεσε ο Μαρινάκης στον Σκρέκα
Επόμενο άρθρο