Μόνο βαθύτατη λύπη , όχι μόνο ως προς το ίδιο το συμβάν αλλά πόσα …έτη φωτός , είναι ακόμη πίσω η Αυτοδιοίκηση, σε διάφορα μέρη της χώρας , προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο δημοτικός σύμβουλος ,Μάνος Δερτούζος , ότι συνέβησαν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού , Κυριάκου Μητσοτάκη , στη Σαλαμίνα , τέλη Απριλίου , σε βάρος της …αντπεριφερειάρχη Νήσων , κυρίας Μπόγρη .
Σύμφωνα με τον κ. Δερτούζο, επειδή ακούγεται ότι η κυρία Μπόγρη θα κατέλθει τώρα ως υποψήφια δήμαρχος , της απαγόρεψαν την είσοδο στο γραφείο δημάρχου και ως εκ τούτου ΔΕΝ μετείχε στη σύσκεψη που έγινε υπό τον πρωθυπουργό !!!
Γράφει συγκεκριμένα ο κ. Δερτούζος , ο οποίος καταγγέλλει και άλλες πρακτικές σε βάρος της
« Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μειώσουν την κα Μπόγρη , με αποκορύφωμα την ακατανόητη ενέργεια, να της απαγορεύσουν την είσοδο στο γραφείου του Δημάρχου, όταν ο κ. Πρωθυπουργός ήρθε στη Σαλαμίνα στις 29/4 μαζί με τον Υπουργό Εσωτερικών.
Ο κ. δήμαρχος; ή ποιος είναι αυτός που έδωσε εντολή στην κα Μαγιάτη Σταυρούλα η οποία έκανε χρέη πορτιέρη (βλέπε το video), να απαγορεύσει την είσοδο στη κα Αντπεριφερειάρχη και να μη μετέχει στη σύσκεψη;!!!!!. Σε ποιο νησί της Αντιπεριφέρειας θα μπορούσε να συμβεί αυτό και δεν θα υπήρχε γενική κατακραυγή; (βλέπε το video)
Φθάνουν ακόμη στο σημείο είτε να της αφαιρούν την φωτογραφία της από εκδηλώσεις , είτε να της κρύβουν το πρόσωπο!!!!! βλέπε φωτό».
Είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά ; Να αναμένουμε απάντηση της Δημοτικής Αρχής Παναγόπουλου;

Προηγούμενο άρθροΓια “εθνικισμό” και ” πανάκριβα” έργα κατηγόρησε ο Νίκας την Αρχαιολογική Υπηρεσία καταγγέλει ο Τατούλης
Επόμενο άρθρο