Με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου στο Αμμούδι,Μαλεβιζίου , που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ, η δημοτική παράταξη , « Νέοι Δρόμοι» , του τέως δημάρχου , κ. Μαμουλάκη, εξέφρασε την ικανοποίηση της.
Καθώς πρόκειται τονίζει , για ένα ακόμη έργο που είχε δρομολογηθεί και ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα επί των ημερών της δικής της δημοτικής αρχής και το οποίο τώρα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.
«Πρόκειται για ένα κτίριο πολιτισμού που έρχεται να καλύψει μια περιοχή με έντονη οικιστική ανάπτυξη και αποτελεί το επιστέγασμα μια πολύχρονης προσπάθειας των τοπικών φορέων του Μαδέ, του Αμμουδίου, της Λυγαριάς, του Οικοδομικού Συνεταιρισμού ΑΤΕ, και του Δήμου Μαλεβιζίου», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της .
Ακόμη επισημαίνεται ότι η σχετική μελέτη χρηματοδοτήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμμουδίου και τον Οικοδομικό, Παραθεριστικό Συνεταιρισμό ΑΤΕ, ενώ το έργο προϋπολογισμού 347.654,67ευρώ εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2019 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 – 2020 προσέγγιση CLLD LEADER”.
Οι « Νέοι Δρόμοι» ευχαριστούν « όλες και όλους που διαχρονικά συνετέλεσαν ώστε το έργο αυτό να γίνεται πλέον πράξη».
Επίσης τονίζουν ότι « οιι προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής πρέπει να ενταθούν και σ’ αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».