Η δεύτερη παρτίδα ειδών πρώτης ανάγκης, αποτελούμενη από 26 παλέτες ειδών πρώτης ανάγκης, εστάλη από τις αποθήκες του Δήμου Χανίων προς τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Μάνης και της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Συνολικά, από την προσφορά των συμπολιτών μας συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 65 παλέτες με τρόφιμα, νερό, ξηρά ζωοτροφή και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, γεμίζοντας τις αποθήκες του Δήμου Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη παρτίδα με είδη πρώτης ανάγκης εστάλη στις 11/08/2021 προς τους πυρόπληκτους της Εύβοιας και αποτελούνταν από 44 παλέτες.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, σε δηλώσεις της επεσήμανε: «Έπειτα από επικοινωνία μας με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους των πληγέντων περιοχών αυτή τη φορά κατευθύνουμε τα αγαθά προς την Ανατολική Μάνη και τη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας, στην Πελοπόννησο. Έτσι, ο Δήμος Χανίων και όλοι οι συμπολίτες μας με τη συγκινητική τους προσφορά απέδειξαν ότι είναι έμπρακτα δίπλα στους πληγέντες από τις μεγάλες φωτιές των τελευταίων εβδομάδων».