Σε ” χωματερή” με μπάζα και ογκώδη αντικείμενα έχει μετατραπεί η οδός Κωνσταντινουπόλεως στο Ρέντη , ακριβώς δίπλα στις γραμμές του προαστιακού.
Δεκάδες μέτρα με τέτοιους “λοφίσκους” – όπως επιβεβαιώνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε-καταλαμβάνουν το οδόστρωμα της οδού. Η οποία σημειωτέον αποτελεί την προέκταση-κατάληξη της γνωστής -κεντρικής οδικής αρτηρίας αλλά το σχετικό έργο της σύνδεσης παραμένει ημιτελές από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Μάλιστα , η κατάληξη αυτού του τμήματος είναι η Λεωφόρος Κηφισού.
Μάλιστα η παράνομη εναπόθεση εκεί γίνεται από όλη την Αττική.

Πέραν της ρύπανσης , οι κίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια είναι τεράστιοι , ιδιαίτερα σε μια τέτοια περίοδο έντονων βροχοπτώσεων και πλημμυρικών φαινομένων .
Και γι αυτό οι ευθύνες των εμπλεκομένων κρατικών φορέων και κυρίως του δήμου Νικαίας , είναι μεγάλες.
Το τόσο σημαντικό αυτό θέμα αναδείχθηκε , όπως κι άλλα , από την παράταξη Τούντα και συγκεκριμένα από το Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας ,Βαγγέλη Βότση, ο οποίος επανειλημμένα έχει στηλιτεύσει σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τις “ημέρες και έργα” της διοίκησης Ιωακειμίδη.

Τούντας
Ο επικεφαλής της ” Δημοκρατικής Συνεργασίας για τη Νίκαια” ,Τούντας Κανέλλος, σ΄ανάρτηση του ,στα κοινωνικά δίκτυα με τίτλο ” Έργα και ημέρες…προεκλογικές” , αναφέρει:
” Οδός Κωνσταντινουπόλεως, ΑΙ. Ρέντης, δίπλα στις γραμμές του τρένου. Υπάρχουν ασυνείδητοι που επιδεικνύουν αντικοινωνική συμπεριφορά.
Αλλά εδώ έχουμε μια μόνιμη κατάσταση, χωρίς ο δήμος να λαμβάνει δραστικά μέτρα αντιμετώπισης. Δεν πρέπει να ανεχθούμε χωματερή σε δημόσιο δρόμο. Έχουμε ειδοποιήσει προ διμήνου τον αντιδήμαρχο καθαριότητας στην Οικονομική Επιτροπή Καμία αντίδραση ούτε Ενεργητική ούτε Παθητική.

Ζητούμε τις ενέργειες του Δήμου προκειμένου η Εισαγγελία να αδειοδοτήσει την τοποθέτηση καμερών για την προστασία της Δημόσιας Υγιεινής και Ασφαλείας προκειμένου να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι «ανεύθυνοι» και να υπάρξουν οι ανάλογοι καταλογισμοί σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου.
Ο «Πρύτανης» της Αυτοδιοίκησης κατά τον κο Πατούλη τι έχει να πει για αυτή την «όμορφη» Ακα(Δημο)ική κατάσταση ;”.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΤο Μάρτιο ο «ΓΥΡΟΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ » στα Χανιά