Ένα σημαντικό έργο στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου, το νέο αθλητικό κέντρο στην Αυγενική, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη και τον Πρόεδρο της κοινότητας Γιάννη Δερμιτζάκη. Το κέντρο αποτελείται από παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο mini ποδοσφαίρου (8χ, έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες προκειμένου να παραδοθεί στο κοινό. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος στον Δήμαρχο πρόκειται για ένα έργο που το είχε ανάγκη η περιοχή. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δημιουργία ενός αθλητικού κέντρου στον οποίο οι νέοι και τα παιδιά από ολόκληρη την Παλιανή θα μπορούν να μαζεύονται ,να παίζουν και να διασκεδάζουν ενώ αθλούνται.
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αυγενική, ο Δήμαρχος μίλησε με κατοίκους του χωριού σε πολύ καλό κλίμα για τα θέματα που αντιμετωπίζουν, ενώ επισκέφθηκε παράλληλα και τον χώρο στο Βενεράτο όπου έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες του 10ου Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής. Συνομίλησε τόσο με τον Πρόεδρο της κοινότητας Βαγγέλη Μαραγακάκη, όσο και με τους γλύπτες που συμμετέχουν στο Συμπόσιο, οι οποίοι του παρουσίασαν μέρος της δουλειάς τους που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και εξέφρασε την ανυπομονησία να δει τα γλυπτά τελειωμένα.
Αμέσως μετά την επίσκεψη ο Δήμαρχος δήλωσε: «Μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας μας θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων στα χωριά μας, πάντα σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια. Θεωρούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά και σε επίπεδο αγροτικής οδοποιίας αλλά και επίπεδο έργων όπως τα νέα γήπεδα στην Αυγενική και η νέα παιδική χαρά στο Βενεράτο που επίσης έχει ολοκληρωθεί, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιφέρειας του Δήμου Ηρακλείου».

Προηγούμενο άρθρο” Βούλιαξε” από κόσμο το Μοσχάτο στο παραδοσιακό γλέντι με την Γωγώ Τσαμπά
Επόμενο άρθροΗμερίδα ψηφιακής εκπαίδευσης και ψηφιακού εγγραμματισμού στο Ίλιο