Επίσκεψη στο Μεγανήσι πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων,Ιωάννης Τρεπεκλής , η οποία “σηματοδοτεί μια νέα εποχή δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου Λευκάδας” , όπως αναφέρει σ΄ανακοίνωση του.
Τον κ. Τρεπεκλή συνόδευαν ο κ. Αντώνης Δουβίτσας, Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, ο κ. Eυτύχης Zουριδάκης, Aντιπεριφερειάρχης βιομηχανίας, φυσικών πόρων, ενέργειας και τεχνικών επαγγελμάτων και ο κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας.
Παρόντες από τον Δήμο Μεγανησίου ήταν ο Δήμαρχός κ. Γεράσιμος Κατωπόδης, ο κ. Γρηγόρης Τσολάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ., οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτριος Κατωπόδης και κ. Ευαγγελία Μελά και ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Νίκος Σολδάτος.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Τρεπεκλής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προγραμματισμένα, σχεδιαζόμενα και εν εξελίξει έργα στο νησί, διαβεβαίωσε δε ότι είναι δεδομένη η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Μεγανησίου για την υλοποίηση των ανωτέρω έργων καθώς και τον προγραμματισμό νέων.

Προηγούμενο άρθροΖήτησε ενίσχυση του ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας ο Κυριάκης από την κυβέρνηση
Επόμενο άρθροΣτενότερη συνεργασία δήμου Φλώρινας- ΔΕΔΔΗΕ για τις υποδομές και κακοκαιρία