Αρχική Δήμοι Νέα αποστολή βοήθειας στην Εύβοια από το Ωραιόκαστρο

Νέα αποστολή βοήθειας στην Εύβοια από το Ωραιόκαστρο


Νέο μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης προς τους κατοίκους της βόρειας Εύβοιας, που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον τόπο τους έστειλαν οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου, με τη δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας .
«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δημότες, τους φορείς και τους συλλόγους του Δήμου μας για την εγκάρδια προσφορά τους προς τους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα μας να στηρίξουμε τους πυρόπληκτους είναι συγκινητική. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
«Μετά την αποστολή της πρώτης ανθρωπιστικής βοήθειας την προηγούμενη εβδομάδα οι πολίτες, οι φορείς και οι σύλλογοι του Δήμου μας συνέχισαν να συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να ανακουφιστούν οι συνάνθρωποί μας στην Εύβοια», αναφέρει η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.
«Συγκεντρώσαμε νέες ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τις Δημοτικές Ενότητες Καλλιθέας και Μυγδονίας και το πρωί η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας ξεκίνησε για τη βόρεια Εύβοια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μας για τη θερμή ανταπόκρισή τους και την εταιρεία ACS Courier Ωραιοκάστρου, που ανέλαβε να μεταφέρει δωρεάν την ανθρωπιστική βοήθεια», καταλήγει η κ. Ζάπρα.

Exit mobile version