Απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίθηκε ο Δήμος Μεταμόρφωσης στην αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
«Αναλάβαμε σε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε μέχρι σήμερα να κάνουμε αρκετά πράγματα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαραούδας.
Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτικά στην αύξηση της δημοτικής περιουσίας, στον εξορθολογισμό των οικονομικών δεδομένων του δήμου, στις παροχές κοινωνικής πολιτικής, αλλά και στα έργα που συνεχίζονται ή αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα.
«Τα 27 άτομα που απαρτίζουμε το δημοτικό συμβούλιο, ζούμε στην ίδια πόλη και καλό θα ήταν να πέσουν οι τόνοι», σχολίασε ο Στράτος Σαραούδας, με αφορμή τις τελευταίες επεισοδιακές συνεδριάσεις του Σώματος.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κώστας Κόκκορη στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροΠ. Κεφαλληνός*: Δεν θα πειθαρχήσουμε στην επιβολή σιωπητηρίου που επιδιώκουν η κυβέρνηση και οι εκλεκτοί της δήμαρχοι
Επόμενο άρθροΜ. Βορίδης :Σύγχρονες Δημόσιες Διοικήσεις για να μη γίνουν τροχοπέδη στην εξέλιξη της οικονομίας και ι της κοινωνίας