” Τελικά δεν υπάρχει καλύτερο πλυντήριο για την πολιτική της κυβέρνησης από τις ενέργειες του δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου” , καταγγέλλει η παράταξη “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, επικεφαλής της οποίας είναι ο Μπάμπης Μπιλίνης.
Οι “Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή”, καταγγέλλουν προσωπικά το δήμαρχο ότι ” με δική του απόφαση, χωρίς καμιά συνεδρίαση συλλογικού οργάνου, αποφάσισε να τιμήσει τον υπουργό της καταστολής Θεοδωρικάκο”.
Σύμφωνα με την παράταξη , ” είναι μελανό σημείο για τις γειτονιές του Μοσχάτου και του Ταύρου να βραβεύεις τον υπεύθυνο του μόλις χθεσινού πολιτικού εκτροχιασμού κατά πολιτών, δικηγόρων και κατηγορούμενων από τους υφιστάμενους του κ. Θεοδωρικάκου. Να τιμάς τον υπουργό της κυβέρνησης που εκτελεί το σχέδιο της βίαιης καταστολής κατά των κοινωνικών αγώνων.
Τι πάει να πει ότι υπέγραψε για να χρηματοδοτηθεί η αποκατάσταση των Σφαγείων μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Τα χρήματα είναι από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την αυτοδιοίκηση, που καταβάλει μέσω της φορολογίας ο πολίτης και ως υπουργός τότε Εσωτερικών έπραξε το αυτονόητο.
Ως δημοτική κίνηση ¨Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή” διαφωνούμε με τον Δήμαρχο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ξεπλύνουμε την αυταρχική καταστολή και την καταπάτηση των κοινωνικών δικαιωμάτων” καταλήγουν στη σχετική ανακοίνωση τους.

Προηγούμενο άρθροΟδοφωτισμός, το σκάνδαλο των σκανδάλων θα μας πληγώνει για τα επόμενα 12 χρόνια *
Επόμενο άρθροΑναδείχθηκε στον διαγωνισμό ΣΔΙΤ για 17 σχολεία σε δήμους της Θεσσαλονίκης- Κατερίνης,προσωρινός ανάδοχος