Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων προκειμένου να δεί από κοντά την εξέλιξη του προγράμματος των εμβολιασμών.
Εκεί μίλησε με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κα Ιωαννίδου και με τους Γιατρούς, που ασχολούνται με την υλοποίηση του προγράμματος των εμβολιασμών.
Μετά από την επίσκεψή του αυτή ο κ. Σταμούλης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
Ο Δήμαρχος είπε:
« Ηλθα εδώ στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων και μίλησα με την Διευθύντρια και με τους Γιατρούς οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την υλοποίηση του προγράμματος Εμβολιασμών και εκφράζω την ικανοποίησή μου για την άψογη διαδικασία με την οποία σε καθημερινή βάση εμβολιάζονται 48 συμπολίτες.
Ελπίζω σύντομα να υπάρξει δυνατότητα εμβολιασμού μεγαλύτερου αριθμού συμπολιτών από τα δύο εμβολιαστικά κέντρα, που ήδη λειτουργούν στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Κέντρο Υγείας, γεγονός που θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αγοραζομένων από την Κυβέρνηση εμβολίων, να προσληφθούν σύντομα οι δύο Γιατροί σύμφωνα με την προκήρυξη που Υπάρχει και επιπροσθέτως να εγκριθεί άμεσα η λειτουργία του Κέντρου Υγείας και ως Κέντρο Αναφοράς κρουσμάτων Κορωνοϊού.
Διαπίστωσα ιδίοις όμασι την τιτάνια προσπάθεια, που καταβάλλεται από το σύνολο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού και από τους Διοικητικούς Υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Μεγάρων εκφράζοντας την ευαρέσκειά μου και τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους.»