Έχει ξεκινήσει για τα καλά η “μετά -Ιωακειμίδη” εποχή στο δήμο Νικαίας- Ρέντη. Η άλλοτε κραταιά πολυσυλλεκτική παράταξη ( ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) ουσιαστικά δεν υφίσταται πλέον .
Τα στελέχη της – δημοτικοί σύμβουλοι επανακαθορίζουν την στάση τους και προδιαγράφουν τη μελλοντική πορεία που θα ακολουθήσουν στα τοπικά – δημοτικά δρώμενα , με αφετηρία τις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέου δημάρχου και Δημοτικής Αρχής στην πόλη.
Αυτή η ” ρευστότητα” και η κινητικότητα που επικρατεί μεταξύ των αιρετών της απερχόμενης διοίκησης,επιφυλάσσει και εκπλήξεις – μετακινήσεις- μεταγραφές ” μεγατόνων”.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη τρεις αντιδήμαρχοι ( ένας νυν και δυο πρώην)- και από τους σημαντικότερους στο σύνολο της Δημοτικής Αρχής- δεν είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τον φερόμενο ως “εκλεκτό” του κ. Ιωακειμίδη, αντιδήμαρχο κ. Μαραγκάκη , ο οποίος έχει αυτοχριστεί υποψήφιος δήμαρχος και “συνεχιστής” της τωρινής διοίκησης .
Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τους παραπάνω τρεις -οι δυο εκ των οποίων έχουν και ισχυρότατο πολιτικό ρόλο στη Β΄Πειραιά και το κόμμα τους- να είναι ” ανοιχτοί” σε συνεργασία με τον πρώην βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη. Ο οποίος επίσης θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο της ιστορικής αυτής πόλης και εντός των αμέσως επόμενων ημερών αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τη διακήρυξη της υποψηφιότητας του.

Προηγούμενο άρθροΑπέκτησε Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια ο Δήμος Ηρακλείου Αττική
Επόμενο άρθροΜε Πίτσα Παπαδοπούλου υποδέχεται ο Βόλος την Πρωτομαγιά