Με ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι ,παραδοσιακά νηστίσιμα φαγητά ,κρασί και το κέφι να ρέει άφθονο γιόρτασε το Πέραμα τα φετινά Κούλουμα ,στο χώρο των 500 στρεμμάτων του πάρκου του Σχιστού.
«Ο λαός του Περάματος με την αθρόα συμμετοχή του απέδειξε περίτρανα ότι και ξέρει αλλά και μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν χώρο που μέχρι σήμερα ήταν ανεκμετάλλευτος και να του προσδώσει ζωή», τονίζει σ’ ανακοίνωση του , ο δήμος και προσθέτει:
« Το μήνυμα του δημάρχου ήταν σαφές όταν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κάλεσε για ακόμα μία φορά την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Ε.Δ.Σ.Ν.Α να καταλήξουν σε μια από κοινού απόφαση για συνεκμετάλλευση του χώρου. Μία απόφαση η οποία θα αναστήσει έναν χώρο που μέχρι σήμερα μαραζώνει και πεθαίνει».
Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκος έδωσε τον ρυθμό σε όλους τους συνδαιτημόνες μαγειρεύοντας ,πετώντας χαρταετό ,παίζοντας μουσική «και πάνω από όλα αποδεικνύοντας περίτρανα πως το Πέραμα είναι μια οικογένεια»,τονίζει η ανακοίνωση του δήμου.

Προηγούμενο άρθροΑφιερωμένος στη Γυναίκα και με δωρεάν εξετάσεις ο Μάρτιος , από το Δήμο Καλλιθέας
Επόμενο άρθροΧιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν στο Ρέντη