Με τους συνεκπροσώπους του κόμματος των “Πρασίνων”, Μιχάλη Τρεμόπουλο και Βασιλική Γραμματικογιάννη, συναντήθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα της αυτοδιοίκησης, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, ανακύκλωση και περιβαλλοντικά ζητήματα, με τον Δήμαρχο Χανίων να αναλύει τα όσα σημαντικά έχουν γίνει, υπερτονίζοντας τη βούληση που υπάρχει για την αύξηση του πρασίνου στην πόλη και την επίτευξη της βιώσιμης ανάπτυξης, στις αναπλάσεις που έχουν δρομολογηθεί στα πολλά έργα υποδομής.
Παράλληλα, ο κ. Σημανδηράκης ανέπτυξε τη στρατηγική που υπάρχει, ώστε τα έργα που θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα να καταστήσουν τα Χανιά ως μια πόλη φιλική και προσβάσιμη για όλους, με χρήση περισσότερων μέσων ήπιας μετακίνησης και χαμηλότερου περιβαλλοντικά αποτυπώματος.
Οι δύο συνεκπρόσωποι, συνοδεύονταν από τον Συντονιστή του κόμματος και πρ. περιφερειακό σύμβουλο Κρήτης, Αριστείδη Παπαδάκη.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Κεντρικής Μακεδονίας και Tyrol της Αυστρίας για τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα
Επόμενο άρθροΑπογοητευτικές επιδόσεις και υπερφιλόδοξους στόχους καταλογίζει στη διοίκηση Μπακογιάννη , η ” Ανοιχτή Πόλη”