Ένα νέο πρόσωπο , εξαιρετικά επιτυχημένο επαγγελματικά αλλά ευρύτατης αποδοχής και με μακρότατη κομματική και κοινωνική διαδρομή , θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στην εκλογική μάχη του ερχόμενου Οκτωβρίου , για την Περιφέρεια Αττικής.
Πρόκειται για τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου , πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών , του μεγαλύτερου της χώρας, επί των ημερών του οποίου έχει καταστεί ένας από τους ισχυρότερους θεσμικούς φορείς των παραγωγικών τάξεων .
Δημοτικός Σύμβουλος τη δεκαετία ΄90 ,στο δήμο Αγίας Βαρβάρας, με σημαντική πολιτική δράση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από τα μαθητικά του χρόνια, με κορυφαίο ρόλο στη σημαντικότερη μέχρι τώρα προσπάθεια που έχει γίνει στη χώρα για την ανάπτυξη ισχυρού καταναλωτικού και συνεταιριστικού κινήματος , με τα συνεταιριστικά Σούπερ Μάρκετ ” Καταναλωτής”, ο κ. Χατζηθεοδοσίου , αποτελεί υποψηφιότητα πρώτης γραμμής.Επίσης με συχνότατη παρουσία στα Μέσα Ενημέρωσης για θέματα που αφορούν ευρύτατα την κοινωνία.
Δεδομένου δε, ότι πέραν των άλλων είναι, βαθύς γνώστης των προβλημάτων της οικονομίας και ιδιαίτερα της Αττικής.Έχοντας ήδη καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για μια στιβαρή και δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας της , με προοδευτικό πρόσημο. Γνώσεις και ικανότητα που είναι απαραίτητες πλέον για κάθε Περιφερειάρχη λόγω των σημαντικών αρμοδιοτήτων που έχουν εκχωρηθεί στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση από το κράτος.
Τα χιλιάδες μέλη σ΄όλο το Λεκανοπέδιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου αλλά και των άλλων παραγωγικών φορέων , τα οποία έχουν εξαιρετικά θετική γνώμη για εκείνον καθώς η σημαντική λόγω του εκλογικού της εύρους Δυτική Αθήνα,όπου είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός , καθιστούν εξαρχής την υποψηφιότητα του ” φαβορί” για την Περιφέρεια Αττικής ,μαζί μ΄εκείνη του νυν περιφερειάρχη , Γιώργου Πατούλη.
Γι αυτό και άλλα κόμματα , όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εκ των ονομάτων που συζητά να στηρίξει.

Προηγούμενο άρθροΓ. Ρώρος* : Τι Καρναβάλι θέλει η Πάτρα και ποια «κέντρα» σχεδίασαν το φετινό;
Επόμενο άρθροΠεριβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα στη Βικελαία Βιβλιοθήκη Ηρακλείου