Πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Αθήνα, υπό τον Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της Κρήτης σχετικά με την άδικη κατανομή των οικονομικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ καθώς και η δυνατότητα πληρωμής πρόσθετων χρημάτων. Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για την νέα ΚΑΠ έτους 2024.
Τέλος, πολύ αισιόδοξο είναι ότι τις προσεχείς ημέρες θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Ημερίδα σχετικά με τα εγγειοβελτιωτικά έργα – αντιπλημμυρική προστασία, για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Κρήτη, τα οποία αφορούν άμεσα και την επαρχία Σελίνου.
Στη σύσκεψη μετείχαν οι Υφυπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης & Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι Γενικοί Γραμματείς Γιώργος Στρατάκος, Κώστας Μπαγινέτας και Δημ. Παπαγιαννίδης, η Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Παραγωγής Ειρήνη Χουδετσανάκη, οι Δήμαρχοι Ανωγείων, Αρχανών-Αστερουσίων, Καντάνου- Σελίνου και Βιάννου, ο Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Κρέατος, Γιάννης Φασουλάς και οι πρόεδροι και τα μέλη γεωργικών, μελισσοκομικών και κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών και Ενώσεων.
Από πλευράς του Δήμου Καντάνου-Σελίνου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αντώνιος Κων. Περράκης, ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών Δήμου Καντάνου Σελίνου (Ένωση Σελίνου) Αντώνιος Μπιτσάκης και ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Καντάνου-Σελίνου Δημήτριος Μπολιεράκης.

Προηγούμενο άρθροΧρηματοδοτήσεις για 2 έργα ζήτησε από τον Λιβάνιο η δήμαρχος Οιχαλίας
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκε η χρηματοδότηση για ανέγερση δημοτικού και νηπιαγωγείου στο δήμο Νίκαιας-Ρέντη