Το «Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας» ανοίγει τις πύλες του την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 με μία συναυλία – εμπειρία γεμάτη vintage αισθητική, ρυθμούς rhythm and blues, μελωδίες που «διακτινίζουν» το κοινό στις εποχές των ’50s και των ’60s. Ο Nick Waterhouse δημιουργεί κάτι πραγματικά καινούργιο εμπνεόμενος από τις πηγές της μουσικής, που τις γνωρίζει σε βάθος.
Τα άλμπουμ του Nick Waterhouse ανασύρουν μνήμες, ενώ διακρίνονται από την τελειομανία και τη διορατικότητα, στοιχεία που τα βρίσκουμε σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από το στούντιο έως το εικαστικό κομμάτι. Όλα, σκόπιμα σχεδιασμένα και στοχευμένα, αναβλύζουν δύναμη και συναίσθημα.
Ένας πλούσιος και πολύχρωμος κόσμος γεμάτος λυρισμό, έρωτα και ευφορία αναδύεται από τα τραγούδια του. Ρυθμός, ρετρό αλλά όχι παλιός, γλυκιά νωχέλεια, χαρμολύπη και αισιοδοξία. Ο Nick Waterhouse λειτουργεί σαν μουσικός μετασχηματιστής, αλλάζει τη μουσική, την ανανεώνει και τη «σώζει».
Με το καινούργιο του άλμπουμ, «Promenade Blue» που κυκλοφόρησε στις 9 Απριλίου 2021 από την Innovative Leisure, ρίχνει μια στοχαστική και συνειδητή ματιά στο παρελθόν, αλλά γεμάτος πίστη, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, συνθέτει μουσικά το μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο« Χαστούκι» στον Ερντογάν από τους δημάρχους Αθήνας και Σμύρνης .Δυναμικά παρούσα η « διπλωματία των πόλεων»
Επόμενο άρθροΑθλοδιακοπές και Παιχνιδοδιακοπές από το δήμο Αγ. Δημητρίου . Ξεκινούν οι εγγραφές