Με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε η Διημερίδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Αιγάλεω η οποία διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων».
Στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, η οποία είναι μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Αίματος που διατηρείται σε Δήμο, προστέθηκαν περίπου 100 νέες μονάδες αίματος.
“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους, που για ακόμη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρόν με την σπουδαία πράξη αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι το σπουδαιότερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε δίνοντας αίμα, είναι η ίδια η ζωή! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας καθώς και στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου για την άρτια διοργάνωση και για την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες” αναφέρει σ΄ανακοίνωση του , ο Δήμος.

Προηγούμενο άρθροΧτίστηκαν στη Σαντορίνη μισό εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα την τελευταία 5ετία στη Σαντορίνη -Δήμαρχος :Να μπει επιτέλους ένα στοπ
Επόμενο άρθροΚαταγγέλλουν αντιεπιστημονικές αυθαιρεσίες των Περιφερειών