Πασχαλινά γλυκίσματα και 200 λαμπάδες για τα παιδιά των τεσσάρων Ογκολογικών Μονάδων του Γ.Ν. Παίδων και για τα εγκαταλελειμμένα του «Αγ. Σοφία», παρέδωσε Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, τηρώντας με αυστηρότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Οι ψυχολόγοι του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Καρκίνο Η ΠΙΣΤΗ παρέλαβαν τις λαμπάδες που φιλοτέχνησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και ευχαρίστησαν την αρμόδια Αντιδήμαρχο του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας και Ισότητας Δέσποινα Σωτηροπούλου γι’αυτή την πρωτοβουλία. H ίδια διαθέτει τα έσοδα του βιβλίου της «Η Αριστερή μου πλευρά” στον αγώνα των καρκινοπαθών παιδιών και δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Είναι ελπιδοφόρο να βρίσκεις συνοδοιπόρους στην αλυσίδα αγάπης που συνεχώς μεγαλώνει. Μέλη και υπάλληλοι των ΚΑΠΗ και του Δήμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η αποστολή με αποδέκτες τα παιδιά. Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση ιδιωτών που θέλησαν να γλυκάνουν τις ημέρες των μικρών μαχητών. Ευχή όλων μας είναι κανένα παιδί να μη μείνει εκεί και το φως της Ανάστασης να ανοίξει τις πόρτες της υγείας και της ζωής τους».