Ποιότητα του πολιτικού λόγου αλλά και «ατζέντα Θεσσαλονίκης» πρόταξε στις τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, ο Αντώνης Σαουλίδης, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Το αυτοδιοικητικό στέλεχος – αιρετός στο δήμος Νεάπολης -Συκεών , μιλώντας στην εκπομπή «Ξεκινάμε» με την Δήμητρα Μακρή μίλησε για «τοξικότητα στον πολιτικό λόγο» τονίζοντας πως ο κόσμος πλέον έχει κουραστεί. «Θέλει διάλογο, προτάσεις και λύσεις. Αλλά θέλει και αξιοπρέπεια. Και τίποτα από αυτά δεν γίνονται μέσα από τις κραυγές και από τα σκυλομαλώματα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σαουλίδης.
Μιλώντας στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» με την Χριστίνα Τσόρμπα έκανε λόγο για αποκρουστική εικόνα του κοινοβουλίου όπου τελικά ο κόσμος απαξιώνει και την πολιτική και τους πολιτικούς. «Για μένα προσωπικά είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα να μπορέσω να προσδώσω αξιακές προεκτάσεις στην υποψηφιότητά μου. Να μπορέσω μέσα από την παρουσία μου, μέσα από την επαφή σε κάθε γωνιά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε δήμο της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης να δώσω τη δυνατότητα στον κόσμο να πιστέψει και πάλι στους πολιτικούς. Να δώσω σάρκα και οστά σε αυτό το οποίο πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι» συμπλήρωσε με νόημα ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.
Αναδεικνύοντας τα ζητήματα Θεσσαλονίκης με την επικεφαλίδα «Ατζέντα Θεσσαλονίκης» ο Αντώνης Σαουλίδης τόνισε ότι θα αγωνιστεί για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. «Για μένα είναι πολύ κρίσιμο να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα πρασίνου στην πόλη, τα ζητήματα με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα ζητήματα σε σχέση με την ασφάλεια, την προστασία του Θερμαϊκού Κόλπου και του Σέιχ Σου, τον ρόλο του ΑΠΘ , την θέση του ΟΛΘ» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Προηγούμενο άρθρο” Ναι” στη χρηματοδότηση μελετών για την πίστα Motocross στο Λευκοχώρι και τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Καστελλίου
Επόμενο άρθρο