Αρχική Παραδημοτικά Μαθήματα αυτοδιοικητικού ήθους από Ζέρβα

Μαθήματα αυτοδιοικητικού ήθους από Ζέρβα

Άμεση και ακαριαία ήταν η αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβας , απέναντι σε δυο κορυφαία στελέχη της διοίκησης του Δήμου και της παράταξης του, οι οποίοι παράτυπα εμβολιάστηκαν ενώ δεν ήταν η σειρά τους.
Αντίθετα μ΄ότι έπραξε ο δήμαρχος Καλλιθέας και Β΄αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , Δημήτρης Κάρναβος , για τρεις αντιδημάρχους του , που έκαναν το ίδιο.
Τους οποίους και δικαιολόγησε και προσέφερε πλήρη πολιτική κάλυψη, με τους ίδιους να σιωπούν μέχρι τώρα και να μην έχουν το σθένος να δικαιολογήσουν την πράξη τους αυτή , αφού τη θεωρούν « σωστή».
Στον αντίποδα λοιπόν , ο κ. Ζέρβας σεβόμενος πρωτίστως τις δεσμεύσεις που έχει δώσει και έλαβε τη ψήφο των συμπολιτών του , καρατόμησε …πάραυτα , τα δυο στελέχη του , για λόγους ηθικής τάξης , όπως ανακοίνωσε.
Πρόκειται για την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή . Το δεύτερο επειδή είναι εκλεγμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο , τον κάλεσε να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Exit mobile version