Ενθουσιασμός, ενότητα, δυναμική, αποφασιστικότητα, κυριαρχούν ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής , στην παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» του υποψηφίουΠεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σκιαδαρέση.
«Το ψηφοδέλτιό μας συγκροτείται από νέους, άφθαρτους ανθρώπους που υπηρετούν την πολιτική με καθαρή ματιά. Όραμά μας για την αυτοδιοίκηση και την περιφερειακή αρχή είναι να υπηρετεί τους πολίτες κι όχι να αποτελεί το μακρύ χέρι του δήθεν «επιτελικού κράτους». Προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο, ιεραρχημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να ανατρέψει την οικονομική και κοινωνική υστέρηση και να οδηγήσει την Δυτική Ελλάδα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Δυστυχώς, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει δρομολογηθεί ούτε ένα καινούργιο έργο. Η απερχόμενη περιφερειακή Αρχή ανίκανη να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αναπτυξιακές δράσεις κατασπατάλησε εκατομμύρια ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, με αδιαφανή και προκλητικό τρόπο. Ήρθε η ώρα για την ανατροπή και την αλλαγή στη Δυτική Ελλάδα. Θα νικήσουμε και θα πάμε την Περιφέρειά μας εκεί που της αρμόζει, αφήνοντας στις επόμενες γενιές την παρακαταθήκη που χρειάζονται. Ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα», τονίζει ο κ. Σκιαδαρέσης.
Μπροστάρης σ΄αυτή τη μάχη είναι και ο εκπαιδευτικός , από τη Ναυπακτία , Θόδωρος Πολίτης , ο οποίος συμπαρατάχθηκε στο πλευρό του κ. Σκιαδαρέση από την πρώτη στιγμή.
Ο Θεόδωρος Πολίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956.Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο το Φυσικό Τμήμα όπου και απεφοίτησε.
Υπήρξε ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου επί δεκαετία στο Αιγάλεω Αττικής.
Στην πορεία εργάστηκε ως Διευθυντής στην METROLIFE Ασφαλιστική της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Το 2000 διορίστηκε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, όπου υπηρέτησε ως Φυσικός στο Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Αιτωλικό, Ευηνοχώρι και Ναύπακτο.
Επίσης διετέλεσε Διευθυντής στο ΔΙΕΚ Ναυπάκτου το 2014-2016.
Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα Σεμινάρια Επιτάχυνσης Σωματιδίων στο CERN της Γενεύης.Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο τον Κωνσταντίνο.

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία το 2ο γαστρονομικό φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά
Επόμενο άρθροΌλα όσα θα φιλοξενήσει τον Οκτώβριο το “Ολύμπια” του Δήμου Αθηναίων