«Είμαι υποχρεωμένος να δημιουργήσω ευρύτερες συναινέσεις, ώστε να προχωρήσει μπροστά ο δήμος μας», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.
Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα αρκετά καλό κλίμα στις συναντήσεις του με τον απερχόμενο δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, μολονότι όπως είπε, κατά την θητεία του ως αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε κριτική και διαφώνησε έντονα σε μία σειρά από θέματα.
«Προσπαθώ να ενημερώνομαι χωρίς να γίνομαι ενοχλητικός και παρεμβατικός στις υπηρεσίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυχάλης..
Εν συνεχεία, ο νέος δήμαρχος παρουσίασε ορισμένες από τις πρώτες κινήσεις μόλις αναλάβει καθήκοντα, με την μεγάλη βαρύτητα να πέφτει στην καθημερινότητα του πολίτη (καθαριότητα, πεζοδρόμια και φωτισμό)…!
Ασφαλώς, ο κ./ Ψυχάλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόσφατη απόφαση για αύξηση των δημοτικών τελών κατά 15% από το δημοτικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας πως η απόπειρα ναρκοθέτησης της νέας διοίκησης δεν θα περάσει…!

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μάριου Ψυχάλη στο παρακάτω link:

Προηγούμενο άρθροΤο Όραμα , το έργο και η δράση του Μωυσή Ελισάφ ¨ζωντάνεψαν” στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων
Επόμενο άρθροΑνακατασκευάζεται και επεκτείνεται το Θέατρο «ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ»