Αρθρογράφος του εντύπου «Δικαιοσύνη Σήμερα», θέλοντας να ακυρώσει τη θέση, που εξέφρασε στο ενημερωτικό του έντυπο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κος Νίκος Πιερακέας, για σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας, αναφέρει κατά λέξη το εξής ΨΕΜΑ, που δεν είναι και μοναδικό:
« Όσον αφορά στο πυροτέχνημα της σύστασης Δημοτικής Αστυνομίας, να υπενθυμίσουμε ότι έχει, ήδη, ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση της Διοίκησης, την οποία όμως η παράταξη του κ. Πιερακέα ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ!»
Ενημερώνουμε λοιπόν τους πολίτες, χωρίς να τους επιβαρύνουμε οικονομικά, ότι:
1ον. Η Παράταξη «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ τη σύσταση Δημοτικής Αστυνομίας όταν συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, την 29η Ιουλίου 2020. Η θέση αυτή τονίζονταν μάλιστα και στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.
Το ότι ο δήμος μας δεν περιλαμβάνεται σε καμία από τις εκ δοθείσες προκηρύξεις δείχνει την ανικανότητα της διοίκησης Μίχου και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
2ον. Επίσης, η παράταξή μας τάχθηκε ΥΠΕΡ και κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο (2014-2019) επί δημαρχίας Καπλάνη, όταν επίσης συζητήθηκε το ίδιο θέμα.
3ον. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιουλίου 2020 ο κος Μίχος ισχυρίστηκε ψευδώς επίσης ότι κατά την περίοδο Καπλάνη ταχθήκαμε ενάντια στην ίδρυση Δημοτικής Αστυνομίας.
Του επισημάναμε ότι βρίσκεται σε σύγχυση και ουδέποτε καταψηφίσαμε τέτοιο θέμα. Κατόπιν αυτού, έψαξε τα αρχεία του Δήμου και μέσα στην ίδια συνεδρίαση, πρωτοφανές, αλλά αληθινό, ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
Παραθέτω το link της ανακοίνωσης που εκδώσαμε εκείνη την περίοδο.
https://www.dinatipoli.gr/2020/08/05/%ce%b7-

* Μιχάλης Γιάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΗ αντιπυρική προστασία προτεραιότητα της Κεχαγιά- Εκτεταμένοι καθαρισμοί και αποψιλώσεις
Επόμενο άρθροΈλεγχοι στα ρέματα της Αττικής