Home Δραστηριότητες Παρατάξεων Μ. Γιάγκας : «Φοβικός δήμαρχος» ο Λ. Μίχος

Μ. Γιάγκας : «Φοβικός δήμαρχος» ο Λ. Μίχος

Σε παρωδία εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αγίας Βαρβάρας στον θερινό κινηματογράφο «ΠΆΝΘΕΟΝ», καταγγέλλει ο επικεφαλής της παράταξης « Αγία Βαρβάρα –Δυνατή Πόλη» , Μιχάλης Γιάγκας , μ΄ανακοίνωση του , στην οποία χαρακτηρίζει τον δήμαρχο « φοβικό δήμαρχο» τον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής , Λάμπρο Μίχο.
Εξαιτίας των όσων συνέβησαν αποχώρησε σύσσωμη η αντιπολίτευση , αναφέρει.
Στην ανακοίνωση του , ο κ. Γιάγκας , κατηγορεί το δήμαρχο της Αγίας Βαρβάρας ότι « δεν αντέχει την κριτική και μεθόδευσε τον αποκλεισμό και τη φίμωση της αντιπολίτευσης. Μια κορυφαία διαδικασία, ο απολογισμός πεπραγμένων, κατάντησε παρωδία».
Επίσης τονίζει ότι στην ειδική συνεδρίαση, ο κ. Μίχος, «επειδή δεν είχε τίποτα να πει για το ανύπαρκτο έργο του, μονολογούσε επί δυόμισι ώρες και αναλώθηκε στην αναπόληση του παρελθόντος, και στην περιγραφή ενός μακρινού και αβέβαιου μέλλοντος.
Φοβήθηκε την αντίκρουση των παραμυθιών του και μεθόδευσε τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση.
Μετά από δυόμισι ώρες ακατάπαυστου μονόλογου του Μίχου (ξεκίνησε στις οκτώ και τελείωσε στις 10:30) και ενώ έπρεπε να τοποθετηθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ κος Βόσσος έδωσε το λόγο, για μια ακόμη ώρα, στους επτά (7) αντιδημάρχους για να «αυτοθαυμάζονται» και να αλληλοεπαινούνται.
Ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί και σύσσωμη η αντιπολίτευση διαμαρτυρήθηκε για τη διαδικασία. Αφού δεν εισακούστηκε, για δεύτερη φορά, αποχώρησε από τη συνεδρίαση – παρωδία, καταγγέλλοντας την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Προέδρου και της Δημοτικής αρχής Μίχου.
Για μια ακόμη φορά ο κος Μίχος κρύβεται.
Την πρώτη φορά, ενώ συμφωνήσαμε να γίνει δημόσιος διάλογος για τα προβλήματα της πόλης, αναίρεσε την πρότασή του παραπέμποντας το θέμα στον απολογισμό πεπραγμένων.
Σήμερα πάλι δεν τήρησε τη δέσμευσή του.
Είναι φανερό ότι φοβάται την αντιπαράθεση. Βαυκαλίζεται να μιλάει σε «φιλικό» ακροατήριο χωρίς να τον αμφισβητεί κανείς! Γνωρίζει ότι πλέον δεν έχει να δώσει τίποτα στην πόλη και τους ανθρώπους της.
Φοβάται την αποκάλυψη της αλήθειας και γι’ αυτό χρησιμοποιεί κάθε αντιδημοκρατική μέθοδο για να φιμώσει όποια αντίθετη άποψη».

Exit mobile version