Ως το «μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή της σύστασης του Δήμου» Ν.Φιλαδελφείας –Ν.Χαλκηδόνας , χαρακτηρίζει η παράταξη « Δύναμης Πολιτών» , τη ψήφιση από τη δημοτική αρχή Βούρου , της εκχώρησης του ηλεκτροφωτισμό του Δήμου σε ιδιώτη με αντίτιμο 3,75 εκατομμύρια ευρώ .
Κι αυτό διότι , τονίζει :
– «Υπάρχουν κατατεθειμένες μελέτες στο Δήμο που προσδιορίζουν το κόστος από 1,1 έως 1,5 εκατομμύρια ευρώ.
– Το Δημοτικό Συμβούλιο στις 7/4 καταψήφισε το υπερκοστολογημένο έργο Βούρου, προκρίνοντας την προμήθεια λαμπτήρων LED κόστους 1,1 εκ. ευρώ».
Η « Δύναμης Πολιτών» , υπογραμμίζει ότι « η διασπάθιση των χρημάτων των δημοτών, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 100 ευρώ έκαστος, αντί 30, δεν είναι μόνο πολιτικό έγκλημα, αλλά συνιστά σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων και ως τέτοιο θα αντιμετωπιστεί».
Επίσης διαβεβαιώνει ότι θα στηρίξει « κάθε αγωνιστική κινητοποίηση και θα εξαντλήσουμε κάθε διοικητικό και ένδικο μέσο προκειμένου να αποτρέψουμε τη λεηλασία του δημοτικού ταμείου. Τότε θα δούμε ποιοι θα βρεθούν με σκισμένα καλσόν και όχι μόνο…»

Προηγούμενο άρθροΘα χρηματοδοτήσει έργα στο Νεκροταφείο Σχιστού , η Περιφέρεια Αττικής
Επόμενο άρθρο4 Κυκλαδονήσια και τα Κύθηρα παρότι χαρακτηρίστηκαν «Υπό Απειλή Μνημεία και Περιοχές Πολιτιστικής Κληρονομιάς» απειλούνται με ανεμογεννήτριες