Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Παυσίλυπου από την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας, Δημόσιας Υγείας και ΑΜΕΑ του Δήμου Καρδίτσας (Τμήμα Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο) δωρεάν προβολή ταινίας “THE DREAM TEAM (1989), (KΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ)”.
Πολλοί ήταν οι πολίτες που παρευρέθηκαν δίνοντας το μήνυμα της καμπάνιας του ΚΕΘΕΑ #ΠάμεΜαζί. Η εξάρτηση από τα ναρκωτικά και προλαμβάνεται και θεραπεύεται. Για αυτό, #ΠάμεΜαζί για δημόσιες, δωρεάν, προσβάσιμες σε όλους και ποιοτικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας, που σέβονται τις ανάγκες, τη φωνή και τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών.
Το τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ήταν αρωγός σ’ αυτή τη δράση, πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρει πρώτες βοήθειες, αλλά και να συμμετάσχει στη διάδοση του μηνύματος κατά των ναρκωτικών.
Η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έχει σταθερή παρουσία με ενημερωτικό περίπτερο κάθε Τετάρτη και ώρες 10.00-13.00 στην πλατεία Πλαστήρα (Παυσίλυπο). Παράλληλα, διατίθεται χώρος του Δήμου για δια ζώσης συναντήσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 6985196578 προκειμένου να επικοινωνήσουν με το προσωπικό της μονάδας (Δευτέρα – Παρασκευή, 8.00-16.00).

Προηγούμενο άρθροΗ στελέχωση του Δημοσίου και ο εκσυγχρονισμός του κράτους στο επίκεντρο της συνάντησης Κεραμέως -Α.Σ.Ε.Π.
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται στο Περιστέρι το πολιτιστικό καλοκαίρι- Οι εκδηλώσεις