Καταπέλτης σε βάρος του δημάρχου Κερατσινίου –Δραπετσώνας , Χρήστου Βρεττάκου , είναι μ’ άρθρο του , ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» Κερατσινίου –Δραπετσώνας, Γιώργος Τσιρίδης.
Ο πολύμπειρος αυτοδιοικητικός ( αντιδήμαρχος Δραπετσώνας από τη δεκαετία του ’90) παρότι είναι και ο ίδιος –κομματικά- ΣΥΡΙΖΑ , δεν διστάζει να καταγγείλει τη Δημοτική Αρχή Κερατσινίου που υποστηρίχθηκε στις εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ, πόσο επιζήμια είναι για την πόλη με όσα …ΔΕΝ πράττει .
Τι για « αγκυλώσεις» της μιλά , τι σε «ιδεοληπτικά της κολλήματα» αναφέρεται, τι «καμπάνες» χτυπά γράφοντας και λέγοντας χαρακτηριστικά « η Ελλάδα αναπλάθεται, η Αττική αναπλάθεται με έργα που προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση για να αναθερμάνει τις οικονομίες μετά την πανδημία. Οι άλλοι τρέχουν, εμείς όμως εδώ στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα κοιμόμαστε!»
Και συγκεκριμενοποιώντας τις καταγγελίες του , κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή Βρεττάκου ότι όχι μόνο «διστάζει να χαρακτηρίσει την περιοχή μας (με απόφαση ΔΣ) ως ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ» και « αποφεύγει να συζητήσει για την ένταξη έργων στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ» αλλά « κωφεύει και σε προτάσεις που κάνει η αντιπολίτευση σύσσωμη».
Γιατί; Γιατί , όπως γράφει, «απλούστατα, δεν γνωρίζει πώς να χειριστεί τα θέματα και δεν έχει πλέον τον Σύριζα στην κυβέρνηση και τον Γαβρίλη στην Περιφέρεια να τον τροφοδοτούν με έργα και ιδέες».
Προφανώς ως « ημέτερη» Δημοτική Αρχή , σημειώνουμε εμείς , δεδομένου ότι πολλοί άλλοι δήμοι δεν είχαν ανάλογη αντιμετώπιση επί ΣΥΡΙΖΑ!