Καθημερινές είναι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δήμο Καλλιθέας , με τους συναδέλφους τους , στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς να πρωτοστατούν , εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθουν οι σημαντικότατες αυτές δομές του δήμου .
Τη Δευτέρα 11/10 , πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση , έξω από το δημαρχείο , με τη συμμετοχή πολλών γονέων αλλά και του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκου Τράγκα.
Αιτία , όλων αυτών των κινητοποιήσεων οι μεγάλες , όπως καταγγέλλουν , ελλείψεις σε προσωπικό . Ιδιαίτερα στους Παιδικούς Σταθμούς που μετατράπηκαν σε Βρεφικούς.
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη διοίκηση Κάρναβου ότι ενώ γνώριζε εδώ και μήνες τι πρόβλημα θα προέκυπτε , αδιαφόρησε , όπως και με τα νηπιαγωγεία , να προβεί σε ένα σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό , δρομολογώντας έγκαιρα λύσεις .
Όλα αυτά συμβαίνουν στο δήμο , όπου προίσταται- δήμαρχος είναι ο κ. Κάρναβος , Β΄Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , η ηγεσία της οποίας εξαιτίας του είναι για ακόμη μια φορά πολιτικά έκθετη ως προς την αξιοπιστία των όσων δηλώνει σχετικά με την κοινωνική πολιτική που οφείλουν να ασκούν οι δήμοι.