Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου και το μήνα Σεπτέμβριο με Κινηματογραφικές Βραδιές, με το 24ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2023» και με Μουσική Βραδιά, υπό τη διοργάνωση της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού, ώστε μικροί και μεγάλοι με είσοδο ελεύθερη έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης μετά τις θερινές διακοπές.
Το υπόλοιπο πρόγραμμα, έχει ως εξής:
– Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ώρα:20:00, Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Παιδική κινηματογραφική ταινία “Soul”
Επίσης έως Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 20:00, στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης» θα εξελιχθούν 6 παραστάσεις στο 24ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών «Σπαθάρεια 2023», με τίτλο: «Ο Καραγκιόζης στον κόσμο του λαϊκού παραμυθιού», για τους φίλους του αγαπημένου ήρωα μικρών και μεγάλων.
Στη Μουσική Βραδιά, η «Φαμίλια Γαλάνη», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, ώρα:20:30, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου θα μας διασκεδάσει με ρεμπέτικα, νησιώτικα παραδοσιακά και παλιά λαϊκά τραγούδια, με τη συνοδεία κρασιού και εδεσμάτων.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικά: «Οι όμορφες και φροντισμένες πλατείες της πόλης μας παίρνουν ζωή και γίνονται χώρος συνάντησης, κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας το φετινό Σεπτέμβριο με σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, σε συνέχεια των ποιοτικών εκδηλώσεων που εκτυλίχθηκαν τους πρώτους θερινούς μήνες. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε και να ψυχαγωγηθούμε τα όμορφα βράδια του Σεπτεμβρίου.»

Προηγούμενο άρθροΕξευτελιστικές καταστάσεις στο δήμο Νικαίας του Ιωακειμίδη-Μαραγκάκη καταγγέλλει το ΚΚΕ- Από τα ξημερώματα ουρές γονιών για τους παιδικούς σταθμούς
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου