Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου και τέως προέδρου του Σώματος , Μάκη Ζαχαρόπουλου.
Ο κ. Ζαχαρόπουλος , κατήγγειλε τα όσα επακολούθησαν της ανακοίνωσης του απερχόμενου δημάρχου , Γιώργου Ιωακειμίδη, ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος και τον κατηγόρησε για στήριξη στον δεξιό υποψήφιο δήμαρχο, Κώστα Μαραγκάκη.
Ανέφερε συγκεκριμένα:
“Εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου του 2019 με τον συνδυασμό «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας -Αγ.Ι.Ρέντη».
Ο συνδυασμός αυτός με τίμησε εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και σε αυτόν τον συνδυασμό ανήκω μέχρι σήμερα.
Όμως το τελευταίο διάστημα νεοσύστατος Δημοτικός σχηματισμός με επικεφαλής εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο χρησιμοποιεί αυτόν τον τίτλο για να ονοματίσει την παράταξή του προσθέτοντας απλώς την λέξη «Ανεξάρτητη», δημιουργώντας έτσι την ψευδή εντύπωση ότι αυτός ο νέος συνδυασμός που θα ζητήσει την ψήφο των συνδημοτών μας στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές αποτελεί την συνέχεια του ιστορικού συνδυασμού που κατήγαγε τρεις σημαντικές νίκες το 2010 το 2014 και το 2019.
Επειδή ως μέλος της παράταξης «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη» δεν έχω και δεν θα έχω καμιά σχέση με τον συνδυασμό που χρησιμοποιεί παραπλανητικά παραλλαγμένο τον τίτλο της παράταξης με την οποία εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος, θα περίμενα από τον μέχρι αυτήν την στιγμή επικεφαλής του συνδυασμού «Κίνηση Πολιτών Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη» και Δήμαρχο της πόλης μια αντίδραση .
Θεωρώ ότι η μη αντίδραση στην ουσία αποτελεί αποδοχή της χρήσης του συγκεκριμένου τίτλου με επικεφαλής άλλο πρόσωπο από αυτό στο οποίο εγώ έδειξα την εμπιστοσύνη μου .
Το γεγονός αυτό παράλληλα σηματοδοτεί και την υιοθέτηση αυτού του προσώπου εκ μέρους του κυρίου Δημάρχου ως συνεχιστή του .
Στοιχειώδης σεβασμός απέναντι στους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των πολιτικών αποχρώσεων που δεν μετέχουν στο συγκεκριμένο νέο Δημοτικό σχήμα θα αποτελούσε η μη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου τίτλου.
Όλες οι παραπάνω επισημάνσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν λόγους ανεξαρτητοποίησης από τον συγκεκριμένο συνδυασμό ,δεν το κάνω όμως σεβόμενος την μέχρι σήμερα γόνιμη κοινή πορεία που είχα με τους περισσότερους συναδέλφους της παράταξης με τους οποίους ίσως συνβρεθούμε στο μέλλον” .

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η βιοκλιματική ανάπλαση έξυπνης διαδρομής στο “Τρίτσης”
Επόμενο άρθροΚ.Ασκούνης: Τραγωδία ξανά στην Καλλιθέα