Εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής Παλαιού Φαλήρου απέναντι στους συμβασιούχους μέσω ΕΣΠΑ του δήμου, καταγγέλλει μ΄ανακοίνωση του , το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ .
Στην ανακοίνωση κατηγορείται ο δήμαρχος κ. Φωστηρόπουλος , για μη τήρηση μέχρι τώρα όσα είχε δεσμευθεί στο δημοτικό συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί το Μάϊο.
Τότε σύμφωνα με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ , « είχε δηλώσει , μέχρι τις 28 Ιουνίου θα έχει συνεδριάσει και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα είχε «εξετάσει» τα στοιχεία προκειμένου να δώσει απάντηση στους συναδέλφους μας που αγωνίζονται για το δικαίωμα τους στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά.
Μέχρι και σήμερα, ένα μήνα μετά, ούτε στοιχεία έχει δώσει στους συναδέλφους μας , ούτε στις δημοτικές παρατάξεις. Αντιθέτως προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους ξεγελάσει και παράλληλα να τους «τρομοκρατήσει» με διάφορες συναντήσεις που κάνουν οι εκπρόσωποι της παράταξη του» , αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο κ. Φωστηρόπουλος καταγγέλλεται επίσης ότι « υλοποιεί μέχρι κεραίας την πολιτική της ΝΔ αλλά και όλων των αστικών κομμάτων, είναι κάθετα αντίθετος στη Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά. Θέλει τους εργαζόμενους φοβισμένους και τρομοκρατημένους να μην διεκδικούν να μην σηκώνουν το κεφάλι διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.
Να είναι σίγουρος ότι η πολιτική του δεν θα περάσει. Δεν έχει δει ακόμα την δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι. Οι συνάδελφοι παιδαγωγοί, μάγειρες και καθαρίστριες δουλεύουν για 10 και 12 χρόνια στηρίζοντας τη λειτουργία των παιδικών σταθμών. Όλα αυτά τα χρόνια κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συγκεκριμένες δομές».

Προηγούμενο άρθροΕνεργός ρόλος της ΕΕΤΑΑ στην προώθηση των Ενεργειακών Κοινοτήτων
Επόμενο άρθροΜ. Γιάγκας : «Φοβικός δήμαρχος» ο Λ. Μίχος