Βαρύτατη καταγγελία διατυπώνει ο πρώην δήμαρχος Αγ. Παρασκευής , Γιάννης Σταθόπουλος σε βάρος της νυν Δημοτικής Αρχή , του Βασίλη Ζορμπά .
«Έχουμε,τον τελευταίο καιρό,πολλά ζητήματα αδιαφάνειας και παρατυπιών από την σημερινή Δημοτική αρχή» τονίζει ο κ. Σταθόπουλος και διερωτάται αν « προστίθεται άλλο ένα , μ΄αφορμή σχετική ανακοίνωση της διοίκησης Ζορμπά ότι συγκεκριμένη ιδιωτική Εταιρεία «έχει αναλάβει την μελέτη των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων» του υπό κατασκευή-αποπεράτωση ημιτελούς «Κολυμβητηρίου» στη Νέα Ζωή!
Έγινε μάλιστα, επισημαίνει «αυτοψία» στον χώρο,λέει η επίσημη σελίδα του Δήμου, «για να ενημερωθούν οι της Εταιρείας» και προσθέτει :
« Τι να σχολιάσουμε πρώτο και τι δεύτερο;
1.Με ποια κριτήρια επελέγη η συγκεκριμένη Εταιρεία,πότε,με ποια απευθείας ανάθεση (όσο και αν ψάξαμε στην Διαύγεια δεν βρήκαμε κάτι) και τι κόστος; 2.Παρακαλώ πολύ να μας δοθεί αυτή η ανάθεση (οφείλει να έχει ημερομηνία προγενέστερη της 25ης Νοεμβρίου) στην Εταιρεία
3.Η καινούργια άποψη του κ.Ζορμπα (που θα το γκρέμιζε σύμφωνα με τα προεκλογικά του προγράμματα) είναι κατασκευή Κολυμβητηρίου 50x25m η 33x25m;
4.Η μελέτη ολοκλήρωσης (που δεν υπάρχει) περιλαμβάνει υπόγειο πάρκινγκ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ-ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;»