Αρχική Κοινωνική Πολιτική Κανείς μόνος στο δήμο Σαρωνικού

Κανείς μόνος στο δήμο Σαρωνικού

Ο Δήμος Σαρωνικού λόγω του lockdown ενισχύει με ανθρώπινο δυναμικό τις κοινωνικές δομές του Δήμου και ιδιαίτερα την υπηρεσία «Βοήθεια στο σπίτι», και ταυτόχρονα επεκτείνει τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες.
Οι ευπαθείς ομάδες καθώς και οι ηλικιωμένοι, πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Oι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ήδη προχωρήσει στην καταγραφή των κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν. Επίσης έχει γίνει καταγραφή των απόρων και οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν κατά δήλωσή τους να εξυπηρετηθούν.
Με ένα τηλεφώνημα το προσωπικό του Δήμου θα καταγράφει το αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως η αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συναλλαγές με το δημόσιο κ.λπ.
« Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη για να αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση.Με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και με ακλόνητη πίστη στη δύναμη της αλληλεγγύης θα ξεπεράσουμε όλους τους κινδύνους και θα νικήσουμε», τονίζεται σ΄ανακοίνωση του δήμου .
Ε-mail επικοινωνίας: info@saronikoscity.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κοινωνικές Υπηρεσίες (Λειτουργία Τηλεφωνικών Γραμμών 8:00 έως 17:00)
Υπηρεσία Καλυβίων
Τηλ. 2299046270 / 2299047289
Υπηρεσία Αναβύσσου
Τηλ. 2291036327 / 2291037316

Exit mobile version