Προ των μεγάλων ευθυνών τους για τη …διαιώνιση των έργων στο παραλιακό μέτωπο του Φαληρικού Όρμου , έθεσε τον περιφερειάρχη Αττικής , Γιώργο Πατούλη και το δήμαρχο Καλλιθέας , Δημήτρη Κάρναβο , ο επικεφαλής της παράταξης « Προοπτική Ζωής» και πρώην δήμαρχος, Κώστας Ασκούνης.
Ο κ.Ασκούνης , διατύπωσε καίρια ερωτήματα και επισημάνσεις , σχετικά με το έργο , στην κοινή συνεδρίαση που πραγματοποίησαν με μοναδιακό το σημαντικότατο αυτό θέμα , τα Δημοτικά Συμβούλια Καλλιθέας και Μοσχάτου-Ταύρου. Ερωτήματα και επισημάνσεις , που όμως δεν απαντήθηκαν από τον περιφερειάρχη και το δήμαρχο.

Όπως επισημαίνει ο κ. Ασκούνης στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για τη συνεδρίαση, « μετά από 3,5 χρόνια διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής υπό τον κ. Πατούλη η κατάσταση στο Παραλιακό Μέτωπο παραμένει η ίδια.
Ο Περιφερειάρχης πανηγυρίζει ότι πέτυχε την χρηματοδότηση του έργου, κάτι όμως που είχε πανηγυρίσει ξανά το 2020 και το 2021.
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις ο κ. Πατούλης αρνήθηκε να δεσμευτεί για τον ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ και ζήτησε από τον κόσμο να κάνει ΥΠΟΜΟΝΗ.
Τονίσαμε ότι έχει πλέον κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας προς την Περιφέρεια Αττικής και προτείναμε, μεταξύ των άλλων, ότι ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ Β’ ΦΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Είναι ο μόνος δρόμος για να πιέσουμε για την επιτάχυνση ολοκλήρωσης του έργου.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ-ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ» αναφέρει , καταλήγοντας ο κ. Ασκούνης.

Προηγούμενο άρθροΜ. Δερτούζος* : Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμμα – Ψηφίσουμε ικανό και αποφασιστικό δήμαρχο
Επόμενο άρθροΝέα ψηφιακής τεχνολογίας υδρόμετρα τοποθετεί ο δήμος Ηρακλείου