Ακόμη και οι λέξεις ντροπή και αίσχος , χάνουν την όποια σημασία και βαρύτητα τους, με το ατόπημα της Δημοτικής Αρχής Καλλιθέας και προσωπικά του ίδιου του δημάρχου , Δημήτρη Κάρναβου , να ΜΗΝ έχει αναρτήσει δημόσια κάποια ευχή προς τον στενότατο συνεργάτη του και αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Λάζαρο Λασκαρίδη , που δίνει από το βράδυ της Πέμπτης σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Έχουν περάσει ήδη τέσσερις ημέρες (!) και ούτε ο δήμος έχει εκδώσει κάποια σχετική ανακοίνωση ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος έχει αναρτήσει κάποια δήλωση, όπως το πράττει σ΄ άλλες περιπτώσεις για ” ψύλλου πήδημα”. Μόνο ότι ειπώθηκε μετά το τραγικό συμβάν στη μοιραία εκδήλωση όπου συνέβη.

Όταν μάλιστα μοιραία αιτία , του τραγικού συμβάντος που είχε ο , κ. Λασκαρίδης, ήταν η υποχώρηση κάγκελου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Καλλιθέας , όπου στηρίχθηκε ο άτυχος αντιδήμαρχος Πολιτισμού με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος δυο και πλέον μέτρων και να χτυπήσει σοβαρότητα .
Λέτε αυτός ακριβώς να είναι ο λόγος – η ασυντήρητη εγκατάσταση από το δήμο-για τη σιωπή του κ. Κάρναβου, ο οποίος είναι και Β΄αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας;

Αντίθετα πάντως με τον κ. Κάρναβο , ο επικεφαλής της παράταξης ” Προοπτικής Ζωής” και πρώην δήμαρχος , Κώστας Ασκούνης , εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία του εύχεται ταχεία ανάρρωση.
Ανάφερε συγκεκριμένα: “Είμαστε συγκλονισμένοι για το πολύ σοβαρό ατύχημα που συνέβη στο συμπολίτη μας και Αντιδήμαρχο Λάζαρο Λασκαρίδη.Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο”.

Προηγούμενο άρθρο650.000 στο δήμο Θήβας για σύγχρονο φωτισμό
Επόμενο άρθροΔωδεκάμηνος τουρισμός για την Κ. Μακεδονία ο στόχος του Απ. Τζιτζικώστα