Το στάδιο Αρχαίας Νεμέας άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Αυτό γνωστοποίησε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Δήμας αναφέρει τα εξής:
«Το στάδιο Αρχαίας Νεμέας ανοίγει ξανά τις πύλες του για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να εξασφαλιστεί η φύλαξη του χώρου, μια απαραίτητη προϋπόθεση για το άνοιγμα και την ομαλή λειτουργία του Μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου ευρύτερα.
Θέλω να ευχαριστήσω το Σύλλογο Αναβίωσης Νέμεων αγώνων και προσωπικά τον κ. Βασίλη Φουρλή που στηρίζουν διαχρονικά την Αρχαία Νεμέα. Επίσης να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και ειδικότερα την διευθύντρια Παναγιώτα Κασίμη, την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον γενικό γραμματέα Γιώργο Διδασκάλου για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Η Αρχαία Νεμέα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας. Η σπουδαιότητα του Μουσείου, ο ναός του Δία και το Στάδιο προσελκύουν το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών ετησίως από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθιστώντας τη περιοχή μας πολιτιστικό πόλο έλξης. Είναι κάτι που όλοι μας οφείλαμε στο Στέφανο Μίλλερ!».

Προηγούμενο άρθροΚαι φέτος το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, στη Θεσσαλονίκη,το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ
Επόμενο άρθροΕγκρίθηκαν δύο διαγωνισμοί για το σιδηροδρομικό άξονα Β.Ελλάδας και τα Δικαστικά Μέγαρα Κρήτης