Ξεκινά η «Σχολή Γονέων» του Δήμου Αχαρνών η οποία συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τη λειτουργία της μετά την περυσινή πετυχημένη πορεία της.
Η δράση πραγματοποιείται από τους Ψυχολόγους της Κεντρικής Δομής του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας και τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετάκο σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Χριστίνα Κατσανδρή και τη Δ/νση Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς.
Στόχος της δράσης είναι η συμβουλευτική και εκπαίδευση κάθε γονέα στο σύνθετο γονεϊκό ρόλο όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, παρέχει χρήσιμες γνώσεις, για το οικογενειακό και το σχολικό περιβάλλον καθώς και ανταλλαγή εμπειριών και ευκαιρίες για προβληματισμό.
Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις της «Σχολής Γονέων», θα προσέρχονται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών κάθε Τετάρτη και ώρα 10 π.μ. έως 11.30 π.μ..
Η συμμετοχή των γονέων δεν θα είναι υποχρεωτική και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για περαιτέρω πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι Ψυχολόγοι του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας Δήμου Αχαρνών, τηλ. επικοινωνίας.: 2132123121.

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη συμμετοχή στη Λάρισα οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
Επόμενο άρθροΣτην Βικελαία το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών