Ο πρώτος γύρος των Εθνικών εκλογών ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε όλοι. Στο νομό μας, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας τιμήθηκε με την ψήφο των περισσότερων καρδιτσιωτών. Ε, αυτόν διάλεξε ο αφανής Δήμαρχος Καρδίτσας να ακολουθεί προσπαθώντας να φωτογραφηθεί δίπλα του μπας και αποκτήσει κάποιες στιγμές αναγνωρισιμότητας.
Έχοντας κάνει μπάχαλο το Δήμο, και έχοντας εξασφαλίσει την περιφρόνηση των δημοτών, ψάχνει αποκούμπι αναγνωρισιμότητας δίπλα τον κ.Τ σιάρα.
Ο Κώστας Τσιάρας ο Γιώργος Κωτσός, η Ασημίνα Σκόνδρα και ο Νίκος ο Μιχαλάκης είναι σοβαροί άνθρωποι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να στηρίξουν μία Δημοτική Αρχή που πήγε χρόνια την Καρδίτσα πίσω.
Ειδικά για τον κ. Τσιάρα, μιας και πίσω από αυτόν τρέχει σα σκυλάκι, είδε πολλά χρήματα που εξασφάλισε ο ίδιος για την Καρδίτσα μετά τον Ιανό, να σπαταλώνται σε ανούσια έργα βιτρίνας.
Είδε δηλαδή πως ο Δήμαρχος δεν είναι ικανός να διαχειριστεί, σημαντικά ποσά για να ωφελήσει το Δήμο και διαπίστωσε πως τα χρήματα αυτά ξοδεύτηκαν σε “έργα” βιτρίνας, προκειμένου να διασωθεί η εικόνα του Δημάρχου, οπότε η εμπιστοσύνη “πέταξε”.
Επιπλέον, ούτε το ίδιο το κόμμα που τον “στήριξε” τον εμπιστεύεται, αφού γνωρίζει τα “έργα και ημέρες” του Δημάρχου, έχοντας παράλληλα αφουγκραστεί τους καρδιτσιώτες που επιβεβαίωσαν τη δυσαρέσκεια προς τη Δημοτική Αρχή.
Με αυτά τα δεδομένα η συγκρότηση του ψηφοδελτίου αποτελεί πονοκέφαλο για τον κ. Τσιάκο, που βρίσει διαρκώς πόρτες κλειστές.
Ύστερα από μία αποτυχημένη τετραετία δεν έχει κανένα κρυμμένο άσσο στο μανίκι διότι απέτυχε ως Δημοτική Αρχή και προσπαθεί τώρα να καλύψει την ανικανότητά του πίσω από τον συγκεκριμένο βουλευτή.
ΥΓ: Οι βουλευτές εκλέγονται για να μας εκπροσωπούν και να μεριμνούν για την πρόοδο του νομού. Για παρόμοιο λόγο εκλέχτηκες κι εσύ Δήμαρχε. Με δεδομένη την παταγώδη αποτυχία σου, κανένας βουλευτής δεν σ’ εμπιστεύεται μιας και εκφράζεις την οπισθοδρόμηση, όχι την πρόοδο.
Μια απ’ τις πολλές αποδείξεις είναι τα ψέματα που είπες μία φορά για 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τους ποδηλατοδρόμους, επανέλαβες τη δεύτερη φορά 2,5 εκατομμύρια για το ίδιο έργο ακριβώς και την τρίτη φορά αναγκάστηκε ο κ. Τσιάρας να “κλειδώσει” 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Πιο κάτω δήμαρχε δεν έχεις.

* Κώστας Γκαβογιάννης, επικεφαλής της παράταξης “Καρδίτσα από την Αρχή”

Προηγούμενο άρθροΚαι Κέντρο Ημέρας Εφήβων και Παιδιών απέκτησε ο δήμος Πεντέλης
Επόμενο άρθρο‘Αλλος ένας ” πράσινος” πρώην δήμαρχος στον Πατούλη