Τέσσερα χρόνια τώρα ο συνδυασμός “Καρδίτσα από την Αρχή” τιμώντας την ψήφο των δημοτών άσκησε ουσιαστική κριτική στα τεκταινόμενα του Δήμου με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις.
Δεν σταματήσαμε όμως εκεί. Ταυτόχρονα βλέπαμε τις τραγικές ελλείψεις που υπάρχουν και αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες των δημοτών προετοιμαστήκαμε, ώστε να είμαστε σε θέση ανά πάσα στιγμή να συμβάλλουμε με επουσιώδη τρόπο στις ανάγκες του Δήμου και των δημοτών. Σ αυτόν τον τομέα είμαστε πανέτοιμοι.
Ετοιμάσαμε το πρόγραμμα του Συνδυασμού, ένα πρόγραμμα που είναι αποτέλεσμα τεσσάρων χρόνων δουλειάς, ένα πρόγραμμα στο οποίο εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι, ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια. Σ’ αυτό περιέχονται τεκμηριωμένες προτάσεις που εγγυώνται την επιτυχία των στόχων για πρόοδο και ανάπτυξη, πέρα από την αναγκαία διόρθωση των σφαλμάτων και παραλείψεων της σημερινής Διοίκησης.
Το πρόγραμμά μας θα δοθεί στη δημοσιότητα στις 10 Αυγούστου, ώστε να γίνει κτήμα όλων των δημοτών. Να ξέρουν τι μπορούμε να κάνουμε, γιατί ότι αναφέρουμε σ’ αυτό θα το κάνουμε πράξη.
Ταυτόχρονα αξιόλογοι συμπολίτες στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας που οδεύει προς ολοκλήρωση. Πρόσωπα με όρεξη για δουλειά, με ιδέες και αγάπη για τον τόπο τους. Εξαρχής δηλώσαμε πως κριτήριο για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο είναι η ανιδιοτέλεια, οι γνώσεις, η διάθεση για προσφορά και η αγάπη για τον τόπο μας. Παραμερίσαμε τα πολιτικά και κυρίως τα κομματικά κριτήρια και προτάξαμε την Καρδίτσα. Όπως αποδείχθηκε, η επιλογή μας ήταν σοφή γιατί μας πλησίασαν σημαντικοί άνθρωποι απ’ όλο το πολιτικό φάσμα που παραμέρισαν τις όποιες πολιτικές διαφορές και συνεργάζονται άψογα και αποτελεσματικά γιατί τους ενώνει η Καρδίτσα. Γι’ αυτό και πετύχαμε τόσα μέχρι σήμερα. Γι’ αυτό και θα καταφέρουμε να γιατρέψουμε τις πληγές του Δήμου και να τον αναδείξουμε στον ύψιστο βαθμό.
Τέλος είμαστε έτοιμοι γιατί οι δημότες μας έχουν αγκαλιάσει αναγνωρίζοντας τον αγώνα που καταβάλλουμε καθημερινά. Αυτή η αναγνώριση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που επιβεβαιώνει την ετοιμότητά μας, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα την ευθύνη μας απέναντι στις προσδοκίες όλων.
Είμαστε έτοιμοι λοιπόν. Τις εκλογές περιμένουμε.
Υ.Γ. Το πρόγραμμά μας είναι ογκώδες με δεκάδες δράσεις και προτάσεις. Όχι σαν κάτι προχειρότητες που παρουσιάστηκαν πρόσφατα.

* Κώστας Γκαβογιάννης, επικεφαλής συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”

Προηγούμενο άρθρο2,6 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, διεκδικεί ο δήμος Κερατσινίου
Επόμενο άρθροΚαταγγέλλουν υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά