Αδιάψευστη απόδειξη το πως αντιλαμβάνεται η Δημοτική Αρχή Κάρναβου , στην Καλλιθέα, το θανατηφόρο κύμα της πανδημίας που έχει οδηγήσει όλη τη χώρα σε καραντίνα , είναι όσα συνέβησαν στην προ ημερών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καταγγέλλονται από την αντιπολίτευση.
Συγκεκριμένα αποφάσισε να εγκαταστήσει ΚΑΡΟΥΖΕΛ, ΤΡΕΝΑΚΙΑ και άλλα παιχνίδια για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και πολύ σωστά η παράταξη « Προοπτική Ζωής» του πρώην δημάρχου , Κώστα Ασκούνη , τον καταγγέλλει.
«Είναι αδιανόητο την ώρα που η χώρα βιώνει αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις λόγω κορονοϊού, την ώρα που οι επιστήμονες καθημερινά προειδοποιούν, η προτεραιότητα της Διοίκησης να είναι τα ΚΑΡΟΥΖΕΛ» τονίζει σ΄ανακοίνωση της , η παράταξη .
Όταν δε επισημαίνει « η άποψη που εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιατρός Εργασίας ότι «εάν ο Δήμος έχει χρήματα πρέπει να διενεργήσει άμεσα test» που « επιβεβαιώνει την πάγια θέση μας για test σε όλο το προσωπικό και ιδίως σε ευαίσθητες υπηρεσίες όπως: Καθαριότητα, ΚΕΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, κ.ά».
Η παράταξη του κ. Ασκούνη , κάλεσε «τον Δήμαρχο να εφαρμόσει το μέτρο αυτό που ήδη πολλοί Δήμοι υλοποιούν.
Ο Δήμος Καλλιθέας έχει την οικονομική δυνατότητα, συνεργαζόμενος με εξειδικευμένα μικροβιολογικά εργαστήρια και δομές υγείας, να διενεργήσει test και σε άπορους συμπολίτες μας. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
Η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας, η ανάθεση του συντονισμού σε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, και όχι σε επόπτη καθαριότητας, καθώς και άλλες προτάσεις δυστυχώς απορρίφθηκαν από τη Δημοτική Αρχή.
Η πανδημία είναι ο αόρατος εχθρός που μπορεί να πλήξει τον καθένας μας και δεν προσφέρεται για εγωισμούς και άγονες αντιπαραθέσεις», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της.

Προηγούμενο άρθροΣε πολύτιμο λίπασμα μετατρέπει τα κλαδιά ο Δήμος Νίκαιας και θα το διανείμει στους δημότες
Επόμενο άρθροΑκόμη 7,5 εκατ. ευρώ στα Νοσοκομεία της Θεσσαλία για κλίνες Covid-19 και προσλήψεις από την Περιφέρεια