« Αμετανόητο αρνητή των αυτονόητων» χαρακτηρίζει το Δήμαρχο Καλλιθέας , Δημήτρη Κάρναβο,για όσα τον καταγγέλλει ότι δεν έχει πράξει για την αντιμετώπιση της πανδημίας , ο πρόκατόχος του και νυν επικεφαλής της παράταξης « Προοπτική Ζωής» , Κώστας Ασκούνης.
Σ΄ ανακοίνωση του , ο κ. Ασκούνης , επισημαίνει ότι «στην καθημερινή πραγματικότητα του Covid-19 δεν χωρούν πολιτικές αντιπαραθέσεις παρά μόνο κοινό μέτωπο στην αντιμετώπιση του αόρατου εχθρού που μας «πολεμά» μέρα με τη μέρα».
«Δυστυχώς» όμως τονίζει , « για μία ακόμη φορά τα αυτονόητα δεν είναι στην ατζέντα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, ο όποιος δογματικά επιλέγει την αντιπαράθεση από την συνεργασία.
Η πρόταση για κλείσιμο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού όπου παρουσιάστηκε κρούσμα, η άμεση διενέργεια ΤΕΣΤ στο σύνολο του προσωπικού και η ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ αντιμετωπίστηκαν με ειρωνικά σχόλια από τον κ. Κάρναβο κάνοντας σαφές πως προτεραιότητά του δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά η διατήρηση του επικοινωνιακού του προφίλ».
Ο κ. Ασκούνης καλεί τέλος το Δήμαρχο Καλλιθέας, « να αναλογιστεί το δύσκολο των ημερών και να πράξει τα αυτονόητα για την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας από την «επέλαση» του ιού».